Maria Hjerte seminar

AFHOLDT første gang 17 dec 2016.
Vi satser på at annoncere flere Maria Hjerte fordybelsesforløb snart.

”Maria Hjerte” fordybelsesdag på Sostrup Kloster.
En dag med meditation, refleksion og invitation af hjertets visdom.

madonna-immagine-896-730x1024Det løber som en stærk understrøm i vores tid: stadig flere føler sig forbundet med eller kaldet af en bestemt form for åndelig fordybelse som mange forbinder med hjertet: en rummende og omsorgsfuld form, tæt på det spirende, lidende og generøse liv. I kristendommen og buddhismen er denne form for hjerte-fordybelse særlig udtalt omkring moder-skikkelserne Maria og Tara, hvor man kan sige at det store guddommelige bliver født af det lille, menneskelige. Hjertet i det lille rummer spiren til noget større end det største.

På denne dag vil vi sammen fordybe os i Maria Hjerte gennem en række meditationer og refleksioner. Undervejs bliver der et par gange plads til at dele gode tanker og ord, og et par gange vil vi synge godt igennem, men dagen bliver omfavnet af hjertelig stilhed det meste af tiden. Meditationer og refleksionstemaer introduceres af Anders og Niels Viggo, og det vil være tilrettelagt så det fungerer godt uanset om man har stor belæsthed og meditationserfaring eller føler sig som begynder.

Hjertets visdom er dybt indfoldet i vores måde at eksistere sammen med andre. Når vi åbner os lyttende og skuende sammen med andre, har vi mulighed for at være vågne, at forstå og at handle dybere end vi kan alene. Det tager vi med ind i fordybelsesdagen igennem små ”kontemplative grupper” i nogle af dagens faser.mary-heart

Maria Hjerte har i årtier været hele omdrejningspunktet for livet i Sostrup Kloster, som derfor også hedder Maria Hjerte Kloster. Fordybelsesdagen vil være hjemme på dette sted, på en ganske særlig måde. Desuden vil slotsparken, kirken og klostret give smukke rammer for forskellige programpunkter.

Deltagerbetaling: 175 kr.
(Seminaret er en engangs-foreteelse – en julegave til Maria Hjerte og interesserede deltagere. Seminarlederne arbejder gratis og Sostrup stiller gratis lokaler til rådighed, så prisen dækker kun forplejningen til frokost og to kaffepauser.)

Tid og sted: Sostrup Kloster, Lørdag 17. december kl 10-17. Læs om Sostrup her.11816309_10153529633823784_8066879613580104801_o

Kursusledere: Anders Laugesen og Niels Viggo Hansen. Læs mere her.

Tilmelding: send os en email til info@nybrud.dk om at du gerne vil deltage i Maria Hjerte dagen. Vi sender så en email med bekræftelse og praktisk information. Der er 25 pladser som tildeles efter først-til-mølle princippet.

Kontakt / læs mere: www.nybrud.dk – facebook “Spiritualitet Øst og Vest“. Hvis du har spørgsmål kan du skrive til os på  info@nybrud.dk