visdom på arbejde

Udviklingsforløb

Træk i kontemplations-tøjet. Et udviklingsforløb med os er en tid med højt til loftet, hvor vi i fællesskab tager på opdagelsesrejse i retning af det mest meningsfulde, inspirerende og værdifulde i jeres arbejde. Vi finder frem til hvordan I som team kan give det mere plads – og også hvordan I kan håndtere vaner og omstændigheder som nogle gange kan holde jer fast i noget mindre spændende end den bedste version af jer selv. 

Hvad vi kommer med. Vi arbejder med en kombination af meditative metoder og dialog-processer. Vi faciliterer en levende filosofisk fordybelse som bliver sat systematisk i forbindelse med konkrete elementer i jeres arbejde og samarbejde, og kanaliseret ind i en række friske eksperimenter som I selv designer. Eksperimenterne giver så stof til næste runde af refleksion og kreativitet. Fra vores side fylder vi gradvist på med støttende metoder og inspirerende perspektiver, men hele tiden omhyggeligt lyttende — med dyb respekt for at det er teamet selv der dybest set véd hvor processen skal hen.

Før vi eventuelt starter op med jer, tager vi en sonderende samtale hvor vi afklarer målsætninger og rammer. Her er det afgørende at der kan komme et arbejdsgrundlag frem, som hele jeres team kan se sig selv i. 

I selve forløbet vil vi normalt mødes med jer mellem fire og ti gange a et par timer, hvor vi gradvis introducerer metoder til fordybelse – det kan både omfatte små mindfulness-øvelser og praktiske metoder til at gøre møder og andre fælles situationer så vågne, lydhøre og kreative som muligt. Ved slutningen af hvert møde vil I typisk selv designe et eller to eksperimenter med store eller små ændringer omkring jeres konkrete arbejdsprocesser.. Erfaringerne fra disse eksperimenter reflekteres ved det næste møde, for hver gang at blive klogere på både mål og midler.

Vi kan eventuelt aftale at jeres forløb omfatter en fordybelsesdag eller to, enten hos jer eller som et lille retreat i inspirerende omgivelser. Vi kan også indbygge et mindfulness-kursus hvor hver af jer får et effektivt mentaltræningsprogram og lærer at håndtere stress og andre belastninger med meditative metoder.

Eksempler på forløb vi tidligere har gennemført i forskellige sammenhænge:

  • Eksistentiel sensitivitet i palliative teams
  • Mindful patient-kommunikation på en hjerteafdeling
  • Udvikling af forretningsmodel og kommunikationsstrategi med et kursus-center

Kontakt os hvis I vil vide mere, evt. booke en aftale for sonderende samtale / intromøde.