Kurser og foredrag

Aktuelt: KRISTIHIMMELFARTS-RETREAT 13-16 maj. Info og tilmelding her.

 

Om NYBRUDs foredrag

Vi kan komme hos jer og dele viden, perspektiver og dialoger. Læs mere om foredragstitler, booking mm her.

 

Om NYBRUDs kurser og retreats

Vi afholder med mellemrum åbne kurser og retreats hvor man bliver fortrolig med en række klassiske og moderne indgange til meditation og kontemplation. Vi trækker på noget af den kontemplative rigdom som findes i både kristne og buddhistiske traditioner, og arbejder i meget høj grad med den levende indsigt som opstår i mødet. 

Et retreat handler både om at mærke større rum, ro og dybde i tilværelsen nu og her, og om at nære en videre fordybelse og træning du kan tage med hjem..

Forløbene er for alle som ønsker at dedikere nogle tidsrum og hjerterum til at komme klarere til stede i tilværelsen. Vi guider og introducerer metoder, inspirationer og baggrunde, så forløbene er brugbare for begyndere og erfarne. Forløbene henvender sig også både til kristne, buddhister, ikke-religiøse, og måske især til alle os der lever i en blandet verden. 

Tidligere kurser

  • Skabelsens punkt – flow, kreativitet, skabelse, tid. Hvordan gøre plads for det skabende – i det meget store og det meget små? Læs mere her
  • Maria Hjerte seminar – fordybelsesweekend med meditation, refleksion og invitation af hjertets visdom. Læs mere her.
  • Spiritualitet Øst og Vest – kan vi bruge mødet mellem buddhisme og kristendom til at blive klogere på universelle livsværdier – og på hvad spiritualitet dybest set er? Læs mere her.